Wat doen wij?

Bekledingherstel, Bumperherstel, Dashboardreparatie, Hagelschade, Koplampherstel, Kunststofreparatie, Plaatwerk, Profielherstel, Ruitreparatie en -vervanging, Steenslag verwijderen, VelgenreparatieSchadeherstel zit ons in het bloed. Een kleine greep uit ons werk vindt u hier onder. Wilt u meer zien? Check ons fotoalbum.

Smartrepair: 

Smartrepair is een verzamelnaam voor verschillende schadehersteltechnieken voor kleine schades die relatief eenvoudig te herstellen zijn.  Hieronder vallen bijvoorbeeld spotrepair en uitdeuken zonder lakschade (uitdeuken zonder spuiten), maar denk ook aan velgschade of interieurschade. We herstellen hierbij onderdelen, in plaats van ze te vervangen. Hierdoor blijven de kosten lager en wordt het milieu gespaard.

Schadeherstel na een ongeluk:

Een ongeluk is al vervelend genoeg. Wij wikkelen uw schade af zonder dat u daar zorgen over heeft. Schrijft uw verzekeraar bepaalde reparateurs voor, en wordt uw eigen risico verhoogd als u voor een andere reparateur kiest? Kom dan toch eens met ons praten; vrijwel altijd vinden wij een passende oplossing die u niets extra kost. Wij zijn niet alleen specialisten in ons vak, we hebben ook een hart voor auto’s.

Lakschade herstellen:

Heeft u een kras in uw lak, een doffe kleur of andere lakschade? Kom eens langs om te praten over de mogelijkheden. Misschien is polijsten al afdoende, en anders kunnen we de schade voor u overspuiten.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor:

 • Bekledingherstel
 • Bumperherstel
 • Dashboardreparatie
 • Hagelschade
 • Koplampherstel
 • Kunststofreparatie (kunststof bumper of andere kunststof delen)
 • Plaatwerk (uitdeuken, richten en lassen)
 • Profielherstel
 • Ruitreparatie en -vervanging
 • Steenslag verwijderen
 • Velgenreparatie

MEER INFORMATIE

Wilt u een passend advies neem dan contact met ons op.

Eén gedachte over “Wat doen wij?

 • 3 maart 2019 om 11:22
  Permalink

  Wij hebben onze Mazda MX5 uit 2002 laten spuiten inc laswerk etc bij Reyneveld autoschade, vooraf werd er vakkundig uitgelegd wat er aan de auto zou moeten gebeuren om deze over 10 jaar nog in top conditie voor de deur te hebben staan als zijnde oldtimer.Vooraf hebben we de prijs bepaalt voor de werkzaamheden, maar wat een top bedrijf is dit zeg, bij het ophalen bleek dat er veel meer was gedaan dan als we eigenlijk hadden besproken, (de doorgestuurde foto’s tijdens de werkzaamheden lieten dit zien) de kritische punten die deze vakmensen waren tegen gekomen zijn ook maar even behandelt en gerepareerd zonder daar ook maar iets extra voor in rekening te brengen,(typisch een voorbeeld van liefde voor auto,s, en het vak) resultaat was werkelijk verbazingwekkend, de auto was als nieuw en tot in de details, s weer super strak, dit bedrijf is dan ook een echte aanrader. mannen bedankt voor jullie goede zorgen, wij zijn bijzonder blij met het geweldige resultaat. Groet Bar&Ilja

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *