Ervaringen

Wij kunnen u natuurlijk vertellen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor het herstel van uw autoschade, maar het is beter als andere klanten u dit vertellen. Hieronder vindt u ervaringen van onze klanten. Uiteraard kunt u ook uw eigen ervaring delen via ons contactformulier. Deze delen wij dan ook op deze website.

Reyneveld Autoschade
Average rating:  
 2 reviews
 by Bar&Ilja
liefde voor auto's en het vak

Wij hebben onze Mazda MX5 uit 2002 laten spuiten inclusief laswerk etcetera bij Reyneveld Autoschade. Vooraf werd er vakkundig uitgelegd wat er aan de auto zou moeten gebeuren om deze over 10 jaar nog in topconditie voor de deur te hebben staan als zijnde oldtimer. Vooraf hebben we de prijs bepaald voor de werkzaamheden, maar wat een topbedrijf is dit zeg. Bij het ophalen bleek dat er veel meer was gedaan dan als we eigenlijk hadden besproken (de doorgestuurde foto’s tijdens de werkzaamheden lieten dit zien). De kritische punten die deze vakmensen waren tegengekomen, zijn ook maar even behandeld en gerepareerd zonder daar ook maar iets extra voor in rekening te brengen. Typisch een voorbeeld van liefde voor auto's, en het vak. Het resultaat was werkelijk verbazingwekkend, de auto was als nieuw en tot in de details weer super strak. Dit bedrijf is dan ook een echte aanrader.

Mannen, bedankt voor jullie goede zorgen, wij zijn bijzonder blij met het geweldige resultaat.

Groet Bar&Ilja

 by Femke
Superservice!

Met een gehavende auto kwam ik terug uit Italië. Een hagelbui had het dak van mijn auto omgetoverd in een poffertjespan. Niet echt iets waar je op zit te wachten. Ik heb contact opgenomen met Jaap Reyneveld, en in no-time was alles geregeld, en kreeg ik mijn auto terug met een prachtig glad dak! Geen rompslomp, geen gedoe, en als extraatje was de (al bestaande) deuk in mijn deur ook nog hersteld. Aanrader!